课程咨询

雅思备考规划

扫码添加助教免费咨询雅思备考规划

扫码下载 新东方雅思Pro APP,雅思备考一站式工具

2018年雅思阅读模拟题及答案解析(2)

2018-07-05 10:54:01来源:网络 柯林斯词典

  10. Stoneham says that when he first heard about Turin’s idea, while Turin was himself based at UCL, “I didn’t believe it”。 But, he adds, “because it was an interesting idea, I thought I should prove it couldn’t work. I did some simple calculations, and only then began to feel Luca could be right.” Now Stoneham and his co-workers have done the job more thoroughly, in a paper soon to be published in Physical Review Letters.

  11. The UCL team calculated the rates of electron hopping in a nose receptor that has an odorant molecule bound to it. This rate depends on various properties of the biomolecular system that are not known, but the researchers could estimate these parameters based on typical values for molecules of this sort.

  12. The key issue is whether the hopping rate with the odorant in place is significantly greater than that without it. The calculations show that it is — which means that odour identification in this way seems theoretically possible.

  13. But Horsfield stresses that that’s different from a proof of Turin’s idea. “So far things look plausible, but we need proper experimental verification. We’re beginning to think about what experiments could be performed.”

  14. Meanwhile, Turin is pressing ahead with his hypothesis. “At Flexitral we have been designing odorants exclusively on the basis of their computed vibrations,” he says. “Our success rate at odorant discovery is two orders of magnitude better than the competition.” At the very least, he is putting his money where his nose is.

  Questions 1-4

  Do the following statements agree with the information given in the passage? Please write

  TRUE if the statement agrees with the writer

  FALSE if the statement does not agree with the writer

  NOT GIVEN if there is no information about this in the passage

  1. The result of the study at UCL agrees with Turin’s theory.

  2. The study at UCL could conclusively prove what Luca Turin has hypothesized.

  3. Turin left his post at UCL and started his own business because his theory was ignored.

  4. The molecules of alcohols and those of thiols look alike.

  Questions 5-9

  Complete the sentences below with words from the passage. Use NO MORE THAN THREE WORDS for each answer.

  5. The hypothesis that we smell by sensing the molecular vibration was made by ______.

  6. Turin’s company is based in ______.

  7. Most scientists believed that our nose works in the same way as our ______.

  8. Different isotopes can smell different when ______ weigh differently.

  9. According to Audrew Horsfield, it is still to be proved that ______ could really occur in human nose.

  Question 10-12

  Answer the questions below using NO MORE THAN THREE WORDS from the passage for each answer.

  10. What’s the name of the researcher who collaborated with Stoneham?

  11. What is the next step of the UCL team’s study?

  12. What is the theoretical basis in designing odorants in Turin’s company?

  (by Zhou Hong)

  Answer Keys and Explanations

  1. T 见第一段。“give sth the thumbs up”为“接受“的意思。

  2. F 见第三段。 “That’s still some way from proving that the theory, proposed in the mid- 1990s by biophysicist Luca Turin, is correct.”意即“现在尚无法证实生物物理学家Luca在九十年代中期提出的理论是否正确。”

  3. NG

  4. T 见第六段 “Molecules that look almost identical can smell very different — such as alcohols, which smell like spirits, and thiols, which smell like rotten eggs.”“identical” 一词是“完全相同”的意思。这句话是说alcohols和thiols的分子结构看起来一样,但是它们的味道却相去甚远。

  5. Luca Turin 文章第二,三和七段均可看出Luca的理论即人类的鼻子是通过感觉气味分子的震动来分辨气味的。

  6. Virginia 见第四段。

  7. tongue 见第五段 “This molecular ’lock and key’ process is thought to lie behind a wide range of the body’s detection systems: it is how some parts of the immune system recognise invaders, for example, and how the tongue recognizes some tastes.”

  8. the atoms 见第八段 “This would explain why isotopes can smell different: their vibration frequencies are changed if the atoms are heavier.”

  9. vibration-assisted electron tunneling 见第九段 ““The question is whether this is possible in the nose,” says Stoneham’s colleague, Andrew Horsfield.” 句中的代词“this”指句首的“vibration-assisted electron tunneling”。

  10. Andrew Horsfield 见第九段结尾。

  11.proper experimental verification 见第十三段。

  12.their computed vibrations 见第十四段


本文关键字: 雅思阅读模拟题

为你特别匹配的雅思超值课程,祝你和雅思分手!
  • 新东方9月雅思公开讲座

    新东方雅思9月公开讲座

    新东方教师直播教你全科技巧!

    每天1小时

    查看详情
  • 雅思机考实战

    雅思机考实战

    剑桥雅思正版题目机考实战!

    每天1小时

    查看详情
  • 雅思水平测试

    雅思水平测试

    全方位评估雅思水平

    诊断约需30分钟

    查看详情
  • 大学生雅思选课中心

    大学生雅思选课中心

    录播课|直播课|VIP小班课|一对一定制

    全科备考

    查看详情
  • 中学生雅思选课中心

    中学生雅思选课中心

    VIP小班课|录播课|直播课|一对一定制

    全科备考

    查看详情
雅思备考资料包

扫码添加助教

免费获取雅思备考资料包

更多资料
更多>>
  • 雅思备考英文书推荐汇总

    很多考鸭在备考过程中会想去寻找一些原文资料,想要轻松有效地提升自己的雅思水平,这是非常不错的做法! 本文主要为大家介绍实用的英文书籍,希望对大家的雅思备考有所帮助。

    来源 : 网络综合整理 2023-12-06 22:26:00 关键字 : 雅思备考 英文书 英文原籍

  • 雅思备考英文书推荐(六)

    很多考鸭在备考过程中会想去寻找一些原文资料,想要轻松有效地提升自己的雅思水平,这是非常不错的做法! 本文主要为大家介绍实用的英文书籍,希望对大家的雅思备考有所帮助。

    来源 : 网络综合整理 2023-12-06 22:23:00 关键字 : 雅思备考 英文书 英文原籍

  • 雅思备考英文书推荐(五)

    很多考鸭在备考过程中会想去寻找一些原文资料,想要轻松有效地提升自己的雅思水平,这是非常不错的做法! 本文主要为大家介绍实用的英文书籍,希望对大家的雅思备考有所帮助。

    来源 : 网络综合整理 2023-12-06 22:06:00 关键字 : 雅思备考 英文书 英文原籍

  • 雅思备考英文书推荐(四)

    很多考鸭在备考过程中会想去寻找一些原文资料,想要轻松有效地提升自己的雅思水平,这是非常不错的做法! 本文主要为大家介绍实用的英文书籍,希望对大家的雅思备考有所帮助。

    来源 : 网络综合整理 2023-12-06 21:36:00 关键字 : 雅思备考 英文书 英文原籍

  • 雅思备考英文书推荐(三)

    很多考鸭在备考过程中会想去寻找一些原文资料,想要轻松有效地提升自己的雅思水平,这是非常不错的做法! 本文主要为大家介绍实用的英文书籍,希望对大家的雅思备考有所帮助。

    来源 : 网络综合整理 2023-12-06 21:27:00 关键字 : 雅思备考 英文书 英文原籍

更多内容

移动学习

二维码

2025年9月-12月雅思口语题库

扫码即可免费领取最新雅思口语题库
更多>>
  • 11月1日-11月30日

    雅思公开讲座

    新东方教师直播教你雅思知识点!

    价格 : ¥0元

    限报人数:40000人

    领取
更多公开讲座>>

最新雅思考试机经

扫码免费领取【雅思考试机经】

考试机经
更多>>
更多资料